Volvo анонсувала четверту модель бренду Lynk & Co

Автор: Редакція | 08 Лис, 2019

Компанії Volvo та Geely оголосили про намір представити четверту модель «новаторського» бренду Lynk & Co. У планах концерну створити купе-кросовер.

Четверта за рахунком модель компанії отримала індекс 05 – за деякими даними, це пов’язано з досить забобонним ставленням китайців до цифри 4. На крос-купе дизайнери бренду випробували деякі нові стилістичні рішення, наприклад, іншу конфігурацію решітки радіатора і задньої оптики, а також оригінальні вставки на задніх стійках, але чи дістануться вони серійного втілення, поки невідомо.

Читайте також:

Загалом, виробник на даний момент обмежився публікацією кількох тізерів, зберігаючи в секреті технічні деталі. Тим часом, за попередніми даними, крос-купе Lynk & Co 05 витягнеться в довжину на 4 592 мм.

Стосовно моторної гами, то очікувати сюрпризів не доводиться. Lynk & Co 05 отримає той самий трициліндровий турбодвигун Volvo об’ємом 1,5 л, яким вже комплектуються багато моделей як шведського, так й китайських брендів. Попередньо обіцяна 180-сильна версія цього агрегату, але не виключено, що у майбутньому моторна гамма крос-купе буде розширена. Взагалі ж, з огляду на повідомлення фотошпигунів, базою для новинки цілком може стати платформа кросовера Lynk & Co 01, дуже близького родича Volvo XC40.

Даних про появу Lynk & Co 05 у продажу також поки немає, хоча за чутками це може статися у першій половині 2020 року.

Джерело: Motor1

Галерея Lynk & Co 05
Фотограф: Volvo
Фотограф: Volvo
Фотограф: Volvo

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest