Volkswagen представив концепт електричного універсала

Автор: Роман Галімон | 08 Лис, 2019

Німецький концерн Volkswagen представив концепт ID. Space Vizzion для «нового сегменту мобільності».

Декілька дизайнерських скетчів екстер’єру й інтер’єру концепту розкрили нову розробку VW, яка має суттєві габарити та простір всередині.

«За допомогою нашої лінійки ID ми досі демонстрували можливості електромобілів у кожній відомій категорії. А за допомогою ID. Space Vizzion ми створюємо новий сегмент електричної мобільності», – заявив головний дизайнер Volkswagen Клаус Бішофф.

Читайте також:

Вже за зовнішнім виглядом зрозуміло, що новий електрокар має стати чимось середнім між універсалом і кросовером. При цьому, виробник вже на старті заявив, що акумуляторної батареї ID. Space Vizzion вистачить до 480 км.

Volkswagen

Салон орієнтований на чотирьох пасажирів, адже відповідно до скетчів інтер’єру у кожного буде окреме крісло. Водій матиме величезний монітор мультимедійної системи та невелику панель приладів, через розмір якої можна говорити про беспілотні системи ID. Space Vizzion або допоміжний проекційний дисплей.

Звісно, концепт розрахований на те, що буде побудований на аналогічній платформі, що й вже серійний хетч ID.3. Офіційний дебют концепту відбудеться в рамках автосалону в Лос-Анджелесі вже 19 листопада, а до виробництва новинку готують у 2021 році.

 

Галерея Volkswagen ID. Space Vizzion
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen
Фотограф: Volkswagen

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest