Розбиту Toyota Supra виставили на аукціон

Автор: Редакція | 26 Жов, 2019

Спорткар Toyota Supra був презентований лише цього року, а на аукціоні вже з’явилась вщент розбита машина.

Як це завжди відбувається, продати розбиту «Супру» намагається страхова компанія, а торги відбудуться в штаті Меріленд. Стартова ціна поки не названа, тому поки невідомо, скільки може коштувати розбита Toyota Supra 2020 модельного року в комплектації Launch Edition.

Читайте також:

Але очевидно, відновлення спорткара буде недешевим. У машини практично відсутня передня частина кузова і, швидше за все, серйозно пошкоджений силовий агрегат. Не можна виключати також ймовірності того, що ґрунтовно постраждала вся структура купе. При цьому пошкоджень у салоні практично немає, за винятком спрацьованих подушок безпеки, і, як видно на відео, під час зіткнення ніхто не постраждав.

Owners Facebook: Out here tune’n my mk5 🔥 y’all ain’t ready….Tuners Snapchat:

Опубліковано Joshuael Alexander Soto Четвер, 24 жовтня 2019 р.

У соцмережах з’явилося онборд-відео, яке може пролити світло на нюанси аварії. Хоча, не можна стверджувати, що на відео й фото зображений один й той же спорткар, але навряд чи дві однакових Toyota Supra однакового кольору та комплектації могли потрапити в аварію зі схожими ушкодженнями приблизно в один час.

Попри велику вартість нової Toyota Supra, придбати залишки цього спорткара може хіба тільки ентузіаст швидких машин: розбита машина може стати непоганою основою, наприклад, для створення дріфткара з альтернативним мотором, який доведеться купити окремо.

Джерело: Motor1

Галерея розбита Toyota Supra
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest