П’ять автомобілів Tesla згоріли вщент при перевезенні

Автор: Роман Галімон | 02 Жов, 2019

Електромобілі Tesla повністю згоріли при транспортуванні. Компанія Tesla заявила, що причиною загоряння стала вантажівка, що перевозила машини.

Дивне загоряння сталося на причепі з п’ятьма Tesla та однією Subaru ще 24 вересня у штаті Невада, США.

Видання Elko Daily, що першим повідомило про пожежу, навело слова прес-секретаря компанії Tesla, який заперечив виникнення вогню через машину автовиробника. Про те, які проблеми вантажівки-перевізника могли спричини цю пожежу, не повідомляється.

За інформацією місцевої газети, вогонь з’явився ззаду та почав прогресувати, але водій вантажівки зумів від’єднатись від причепа.

Попри швидкий приїзд пожежників, всі шість автомобілів на причепі були знищені. Вибух також пошкодив сусідні залізничні пости, що були поруч із причепом, і полум’я ледь не спричинило лісову пожежу.

Elko Daily

«Причина пожежі на даний момент не визначена. Екстремальна температура, що виникла під час пожежі, заважає визначити причину. Я не впевнена, на чому ґрунтується позиція Tesla у провині перевізника, тому я не можу вам в цьому допомогти», – повідомила представник пожежної охорони округу Лінда Бінгаман.

Вона додала ще більше деталей про те, що сталося. «Я можу вам сказати, що сама вантажівка була від’єднана від автопричепа, який теж згорів у пожежі. Побачивши дим, водій від’єднався від автомобільного причепа та поставив вантажівку подалі, аби вона не постраждала у пожежі».

Більше інформації про обставини події немає, що призводить до питання: якщо вантажівка не зайнялася, то що ж могло стати причиною пожежі на причепі?

Джерело: InsideEvs

Фотограф: Elko Daily
Фотограф: Elko Daily
Фотограф: Elko Daily

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest