Renault Captur нового покоління надійшов у продаж в Китаї

Автор: Редакція | 27 Жов, 2019

Напередодні французька компанія оголосила про початок продаж оновленого кросовера в Китаї. Новий Renault Captur доступний у п’яти різних версіях.

Французька компанія Renault запускає нове покоління кросовера Renault Captur. Автомобіль було вперше показано публіці у вересні під час автосалону у Франкфурті. Машина стала яскравішою та просторішою. Стильна світлодіодна оптика, яка вже доступна в базовій версії, привертає увагу в екстер’єрі. Для фарбування кузова клієнт на вибір може використовувати 90 різних кольорових поєднань. Завдяки використанню нової платформи вдалося збільшити колісну базу на 33 мм, що зробило салон просторішим.

Читайте також:

В інтер’єрі варто відзначити вдосконалену ергономіку. У центрі – велика консоль інформаційно-розважального комплексу з діагоналлю екрана 9,3 дюйма. Крім того, виробник зробив крісла зручнішими, а також використовував для оздоблення покращенні матеріали.

З технічних нововведень приділено найбільшу увагу безпеці всіх учасників дорожнього руху – в автомобілі з’явилися нові системи активного та пасивного захисту.

Новий Captur в Китаї буде доступний з одним силовим агрегатом – 1,3-літровим бензиновим турбомотором потужністю 155 к.с. Двигун поєднується з шестиступеневою механічною коробкою передач або 7-ступеневим роботом. Повний привід не пропонується. На китайському авторинку початкова ціна на автомобіль становить 99 800 юанів (14 117 дол.). Для максимальної конфігурації. Ви повинні заплатити 144 800 юанів (20 482 дол).

Джерело: Аutotimesnews

 

Галерея Renault Captur в Китаї
Фотограф: Аutotimesnews
Фотограф: Аutotimesnews
Фотограф: Аutotimesnews

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest