Новий Hyundai Santa Fe помітили у сильному камуфляжі

Автор: Роман Галімон | 24 Бер, 2020

Кросовер південнокорейської марки Hyundai готується до великого оновлення та може стати гібридним вже незабаром.

Hyundai Santa Fe актуального покоління з заводським індексом TM дебютував лише два роки тому, й тепер вочевидь готується «фейсліфтинг» моделі.

Перші шпигунські фотографії замаскованого позашляховика з’явилися на початку поточного року, тепер вже на корейському форумі Naver опублікували свіжі кадри.

Місцеві ЗМІ стверджують, що оновлений Santa Fe мав з’явитися в травні, але тепер через поширення коронавіруса дебют відсунуть на кінець року.

Судячи з фото, оновлений кросовер буде схожий на старший Hyundai Palisade: зміниться передня оптика, решітка радіатора та бампери. За рахунок цього зміниться й довжина позашляховика.




І хоча, інтер’єр кросовера повністю закритий, вже відомо, що модель отримає нову центральну консоль, тунель й блок управління клімат-контролем. Крім того, замість традиційного важеля коробки передач може з’явився кнопковий пульт, як у Palisade.

Раніше Hyundai та Kia дали зрозуміти, що цього року запустять гібридні моделі для своїх кросоверів Tucson, Santa Fe та Sorento. Цікаво буде побачити, чи буде запущений електрифікований силовий агрегат перед «фейсліфтингом» або разом із презентацією оновленої моделі.

Раніше Hyundai оприлюднила модельний ряд i30 та презентувала хетчбек i20.

Слідкуйте за останніми новинами на нашому каналі у Telegram та Google News.

Галерея зимових тестів Hyundai Santa Fe:
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1
Фотограф: Motor1

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest