Nissan представив оновлений електрокар Leaf

Автор: Редакція | 16 Гру, 2019

Японський виробник Nissan презентував оновлення до популярного електричного автомобіля Leaf на честь 10-річчя моделі на ринку.

Поки оновлення з’являться лише для Японії, де оновлений хетчбек з’явиться у лютому 2020 року.

Головне нововведення – вдосконалений автопілот ProPILOT, який навчився утримувати задану швидкість при русі на спуску і оптимізувати віддачу силової установки при поверненні на більш рівну дорожню поверхню.

 Читайте також:

Асистент ProPILOT Park був переналаштований таким чином, аби скоротити час паркування на 20%. Крім того, електромобіль отримав інтелектуальну систему моніторингу сліпих зон і систему звукового оповіщення пішоходів під час руху на міських швидкостях або заднім ходом.

Мультимедійна система з дев’ятидюймовим екраном тепер входить в стандартну комплектацію. В навігацію доданий план перезарядки батареї, з’явилася точка доступу Wi-Fi. Нарешті, в палітру доступних кольорів кузова додали два відтінки – Vivid Blue і Stealth Gray, а також включили антену «акулячий плавник» у всі комплектації.

Одночасно з оновленням стандартного «Ліфа» компанія Autech, що є «дочкою» Nissan, освіжила власну версію цієї моделі. Вона отримала всі ті ж поліпшення, а також нове двоколірне забарвлення кузова.

Стандартний Nissan Leaf 2020 роки обійдеться в Японії в 3 326 400 ієн (30 тис.дол.), Leaf Autech – в 4 094 200 ієн (37,3 тис.дол).

Нагадаємо, на початку цього року Nissan представив Leaf e + зі збільшеною в півтора рази батареєю і потужнішим електромотором.

Джерело: Motor1

Галерея Nissan Leaf 2020 року:
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan
Фотограф: Nissan

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest