Електричний кросовер Mazda «засвітили» на каталозі виставки

Автор: Редакція | 22 Жов, 2019

Обкладинку каталогу Токійського автошоу прикрасила фотографія першого електрокара Mazda, прем’єра якого ще не відбулась.

Mazda встигла створити навколо свого першого електричного кросовера справжню інтригу: говорили й незвичну корму, й нестандартні двері, й оригінальні технічні рішення. Проте, судячи з першого повного зображенню, машина вийшла … досить проста, а її назва звучатиме так: MX-30.

Читайте також:

Кросовер виглядає навіть грубувато – втім, Mazda попереджала, що дизайн буде аскетичним. Незвичайні рішення, однак, присутні: дуже маленькі задні двері запозичені у купе RX-8. Задня лінія даху нахилена, що робить машину швидше купе-кросовером. Витягнутий багажник у стилі позашляховика Ford Mustang не помітно. З люка стирчить дріт, аби позбавити сумнівів у тому, що це той самий електрокар.

За попередньою інформацією, автомобіль зможе проїхати на одній зарядці близько 240 кілометрів, що є доволі скромним показником. Електромотор зможе розвивати близько 140 к.с., передаючи потужність на передні колеса за допомогою одношвидкісний трансмісії. Також джерело, присутнє на попередньому показі моделі, повідомило, що дверні панелі виконані з перероблених пластикових пляшок, а центральна консоль – з пробок. Останнє також несе історичний сенс, тому що у 1920-ті роки Mazda займалася в Хіросімі виробництвом пробок.

Чи справді на фото – перший електричний кросовер Mazda, ми дізнаємося вже завтра, на офіційній прем’єрі Токійського автосалону.

Джерело: Motor1

Галерея Тізери електрокара Mazda
Фотограф: Motor1
Фотограф: Mazda
Фотограф:

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest