Бюджетний седан Mazda 2 оновлений у стилі нових моделей

Автор: Роман Галімон | 13 Лис, 2019

На мексиканський ринок вийшов оновлений седан Mazda 2, який своєю зовнішністю нагадує сучасні та старші моделі марки Mazda 6 і CX-5.

Mazda представила рестайлінгову «чотиридверну» Mazda 2, яка вперше буде запропонована мексиканським автомобілістам. Оновлення вплинуло не тільки на зовнішній вигляд седана, але й на його технічну начинку.

Читайте також:

Новинка розроблена в стилі існуючих моделей. Так, в екстер’єрі Mazda 2 при бажанні можна знайти особливості Mazda 6 і CX-5. Наприклад, у «шістки» седан взяв решітку.

Також новий продукт отримав оновлені бампери, нові 15 та 16 дюймові диски та вдосконалену головну оптику. Проте задні фари зберегли попередній дизайн.

Салон Mazda 2 також помітно змінився. Тут з’явилася сучасна мультимедіа, яка підтримує Apple CarPlay і Android Auto, а топові комплектації моделі можуть розраховувати на проекційний дисплей, а також на клімат і круїз-контроль.

Під капотом оновленого седана в Мексиці працює півтора літровий двигун Skyactiv-G на 109 к.с., який до рестайлінгу виробляв 106 к.с. Роль трансмісії, залежно від обраної конфігурації, відіграє 6- швидкісна механічна коробка передач або «автомат». За найбюджетнішу Mazda 2 з новим двигуном мексиканцям доведеться заплатити 259 900 песо (13 427 доларів).

Галерея Mazda 2 (Мексика)
Фотограф: Mazda
Фотограф: Mazda
Фотограф: Mazda

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest