Hyundai грунтовно оновила седан Grandeur

Автор: Редакція | 04 Лис, 2019

Південнокорейський виробник Hyundai зробив глибокий рестайлінг седана Grandeur.

Седан Grandeur став флагманської моделлю марки після того, як топові машини були виділені в окрему групу під преміальним брендом Genesis. Нинішнє покоління продавалось лише близько трьох років, й в Hyundai вирішили оновити наявні моделі у відповідності до нових розробок у дизайні.

Варто додати, що рестайлінг не зупинився заміною накладок на бампері та новими колісними дисками: Grandeur отримав практично нову зовнішність. Зокрема, на седані застосована принципово інша решітка радіатора, деякі секції якої можуть грати роль додаткової головної оптики. Помітно змінилися фари, передній бампер тощо.

Читайте також:

Глибоко перероблена й задня частина седана. Втім, акцент в цьому випадку дизайнери зробили на світлотехніку, забезпечивши корму Grandeur більш виразною смугою на всю ширину. В цілому зовнішність машини стала суворішою, стриманішою і сучаснішою: стилістику Grandeur наблизили до зовнішності моделей Genesis.

В аналогічному ключі змінилася і архітектура інтер’єру, де найпомітнішими змінами можна назвати цифрову панель приладів, нове кермо, перероблену центральну консоль із сенсорною панеллю кліматичної установки і відсутність важеля КПП: управління коробкою тепер здійснюється кнопками.

На домашньому ринку Hyundai Grandeur буде оснащуватися або 2,5-літровим бензиновим мотором в парі з 8-діапазонним автоматом, або гібридною силовою установкою в складі 2,4-літрового мотора, 38-кіловатного електродвигуна, літій-іонного акумулятора і 6-ступеневої автомата. Крім того, обіцяна і «газова» версія. У перелік опцій для новинки увійдуть 19-дюймові колісні диски, повністю світлодіодна оптика, панорамне скління, проекційний дисплей, крісла з вентиляцією, акустична система JBL з 12 динаміків та інше.

Приймання замовлень на новинку в Південній Кореї вже відкритий. В Україну поки постачається єдина комплектація Grandeur з трилітровим двигуном потужністю 261 к.с. та восьмиступеневим автоматом.

Джерело: Motor1

Галерея Hyundai Grandeur
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai
Фотограф: Hyundai

Додати свій коментар






Pin It on Pinterest