Швидка допомога стане дійсно швидкою у Дубаї

Автор: Редакція | 09 Жов, 2019

Дубай вже відомий на весь світ своїм поліцейським автопарком, а тепер черга дійшла й служби швидкої допомоги.

У Дубаї люблять екстравагантність, хоча й пояснюють її з практичного боку. Спортивні гіперкари тут вже давно виконують роль поліцейським машин, а тепер моделі Nissan GT-R, Chevrolet Corvette і Range Rover надійдуть на службу в якості машин швидкої допомоги.

З одного боку, логічне рішення – адже від машин, що доставляють людей до лікарні, потрібно перш за все висока швидкість й маневреність. З іншого боку, незрозуміло, як в тісних купе розмістити необхідне обладнання. При цьому, здається, жорсткість таких автомобілів нікого не бентежить.

Читайте також:

Зрозуміло, що це іміджеві машини, а не робочі: GT-R та «Корвет» будуть в першу чергу патрулювати туристичні зони та спортивні заходи. Однак медична служба Дубая повідомляє, що в машинах встановлено обладнання для серцево-легеневої реанімації й кисневі балони, а також реанімаційний комплекс для роботи в дорожніх умовах. Швидкість реагування лікарів на купе скоротиться до 4-8 хвилин.

В автопарку швидкої допомоги Дубая вже є Lotus Evora, Dodge Challenger і два Ford Mustang. Про машини поліцейських годі в же казати – Bugatti Veyron й Aston Martin One-77.

Джерело: Motor1


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest