Електрокросовер Audi e-tron проїхав 1700 км за добу

Автор: Роман Галімон | 16 Вер, 2019

Звісно, цей тестовий носив більше іміджевий, ніж випробувальний характер, однак…

Звісно, цей тестовий носив більше іміджевий, ніж випробувальний характер, однак його організаторам вдалося домогтися поставленої мети: проїхати територіями 10 європейських країн протягом 24 годин. Audi e-tron зміг побувати в Словенії, Австрії, Італії, Ліхтенштейні, Швейцарії, Франції, Німеччині, Люксембурзі та Бельгії, а фінішував пробіг у Нідерландах. Загальна дистанція склала 1 695 км.

У Audi стверджують, що завдяки різноманітності ландшафту на маршруті кросовер зміг продемонструвати всі свої електричні переваги – починаючи з роботи системи рекуперації і закінчуючи розподілом крутного моменту між осями. У хронометраж пробігу увійшли й зупинки для підзарядки бортових акумуляторів, яких знадобилось аж сім. Втім, виробник особливо відзначає –зарядка на 80% від джерел постійного струму у кросовера займає близько півгодини.

Audi e-tron оснащується двомоторною силовою установкою, яка здатна видавати до 408 к.с. при номіналі в 360 к.с., а паспортний запас ходу позашляховика становить близько 400 км. До 100 км/год такий кросовер здатний прискоритися за 5,7 секунди. Тим часом, не так давно у нього з’явилася і більш доступна модифікація з батареєю меншої ємності і слабшими моторами.

У Німеччині ціна кросовера починається з позначки в 80 900 євро за 360-сильну версію.


Додати свій коментар






Pin It on Pinterest